Idag beställde jag färdtjänst för att åka till Erikshjälpen. Det hade smält undan lite på asfalten och jag ska bara mellan bil och port när jag åker dit.
 

 

 

Jag var nöjd med mina loppisfynd. Det leopardmönstrade är ett par byxor. Provade dom inte i affären utan först när jag kom hem. Tycker det är jobbigt att prova. När man inte ger så mycket tänker jag att om de är för stora kan morsan ta dom och är de för små kan min syster ha dom. De kommer till användning hos någon iallafall. När jag provade dom hemma satt de bra och blir kvar hos mig. Fast jag ska inte använda dom förrän det blir varmare.
Blev bara ett garnnystan. Troligtvis är det Big Verona. Får bli sockar eller vantar.
Jag behövde några nya Underlakan. Hittade ett fint gult. Det är rent, struket och fräscht. Har lagt det i tvätten för jag vill ändå tvätta upp det innan jag använder det.
Vykort och brevpapper hittade jag också. Även en påse med olika stämplar. Ibland dekorerar jag kuvert med en stämpel. Det här var mycket djurmotiv.
Hittade ett par gummiband också. Sådana vi har på sittgympan och jag har velat ha. Jag har ett par andra som man fäster i en dörr. Kollar efter lite träningsredskap så jag kan träna mer hemma. Något sånt kollade jag inte efter tidigare.
Blev lite CD:n också. De stod ovanpå en bokhylla så jag fick be om hjälp att ta ner dom. Jag är inte så lång och har svårt att ställa mig på tå och sträcka mig efter något. Tror inte jag hade nått ändå. Nåja, jag fick hjälp. Tog ner en jag var intresserad av. Fick syn på några till jag ville kolla på. När jag kollade såg jag att de bara tog 18:- för en box med 3-5 CD:n. Då tyckte jag inte att jag behövde kolla så noga. Det var bättre jag köpte dom, lyssnade igenom hemma och var det inget för mig får någon annan ta dom.
De hade en massa fröpåsar. Jag plockade till mig 3 stycken. Vart jag nu ska få plats med dom.. Det är iallafall säsongsblommor och inget jag behöver ha plats för i fönstren i höst.
Jag är nöjd med mina loppisfynd. Vad jag hade hoppats hitta var lite hästböcker till Lilla Fröken Popcorn. Det fanns men inget som lockade. Jag brukar kolla efter sånt jag själv läste och gillade eller sånt jag hade velat läsa i den åldern. Oftast blir det bra.
Hade en fikabiljett jag inte använt. Tror jag fick den en gång jag inte hade så gott om tid så jag valde bort fikat den gången. Använde den idag istället och tog en kopp kaffe. Träffade på en tjej jag gick i skolan med så vi fikade ihop och pratade. Kul!
Nu dröjer det nog lite innan det blir loppisbesök igen. Det känns som jag fått tag i det jag ville ha för den här gången. Nu har jag sådana där gummiband jag ville ha och ännu en bunt vykort. Så jag känner mig nöjd.