Igår hade jag ledsagning. Det gick bra fast jag inte kände mig helt ok på morgonen. Kan känna av både en och två veckor efter att jag varit sjuk. Andra är som vanligt efter någon dag. Att jag har lång återhämtning är något jag haft sedan jag var barn. Det är som kroppen går ner på sparlåga. Jag vill inte ha lagad mat. Kokt potatis går bra men där är gränsen. Äter det med grönsaker till. Jag vet ju heller inte vad som orsakade att jag fick feber och ont i magen.
När vi gick ut igår sa jag att vi bestämmer hur vi går när vi kommer ut och jag känner vad jag orkar. Det blev en längre runda och jag är nöjd. Hade inte ens värk efteråt.
Idag skulle jag till morsan. Beställde färdtjänst till Östenssons vid Verkstadstorget för att sedan gå därifrån till morsan. Vi ville ha jordgubbar. Det blev ju inte några midsommarafton. Vi har ingen direkt tradition med det. Har vi jordgubbar äter vi det och har vi inga är det inte mer med det. Däremot blir det en och annan förpackning under säsongen. Alltså åkte jag till Östenssons idag. De har svenska jordgubbar och det är det vi vill ha. När jag tidigare kollat på Netto har de haft Holländska eller vad det varit. Nej, Östgötska jordgubbar ska det vara. Det blev en liter. Några donuts till morsan också ☺
De hade vegansk Magnum så det åt jag på vägen. Någon bastant måltid funkar inte men att småäta går tydligen bra. Det är ett positivt tecken trots allt.
 

Så mycket jordgubbar fick jag inte för morsan mumsade i sig det mesta 😂😂😂 Men det fick hon. Vi äter dom som de är till en kopp kaffe.