Igår var det våffeldagen. Fick för mig att göra våfflor till kvällsmat.
 

Gjorde glutenfria så jag använde maizena, havremjöl och teffmjöl. Risgrädde går inte att vispa kan jag säga. Tog en skvätt i en bytta och använde mixerstaven för att se om jag kunde få lite fluff. Tyckte den blev mer rinnig av den behandlingen. Då vet jag det. Man kan ha i lite citron i växtgrädde för att få den mer vispbar. Ville inte ha citronsmak så därför testade jag inte. Våfflorna blev goda och gick att hälla lite Risgrädde på. Brukar annars ha sprayflaska med sojagrädde men när jag var till Maxi hade jag inte en tanke på att jag skulle vara sugen på våfflor.
Igår öppnade jag balkongdörren och det var inte bara för att släppa ut oset när jag gräddade våfflor utan för det var vår i luften och riktigt skönt ute.
Om det var vår igår var det vinter idag. Hade snöat inatt. Jag hade ledsagning idag och vi gav oss ut i yrsnö och blåst. Det var inte speciellt behagligt. Vi gick till brevlådan vid affären så jag fick posta det som skulle postas. Sedan en annan väg hem och förbi den arabiska affären på området.
 

Kom hem med lite idag också. Kakor och croissanter är till morsan. Falafel, ris och oliver är till mig ☺ Blev två olika sorters Falafel för jag kunde inte välja. Så är det bekvämt att ha i frysen och bara ta fram det som går åt.
Imorgon har jag städhjälp och på onsdag har jag hjälp med inköp.