Läste att det är Promenadens Dag så det passade när jag skulle ha ledsagning.
 

Nu är det mycket vitsippor.
 

Var skönt ute och gick bra att gå.
 

Det var en som inte haft min ledsagning tidigare och så var det med en ny som gick bredvid. En liten hund var inte med idag.
 

Det var en trevlig promenad och jag känner mig nöjd.
 

Efter promenaden blir det dusch och sedan en kopp kaffe och macka. Igår kväll bakade jag ett glutenfritt formbröd med riven morot i.
Senare hörde min syster av sig för jag behövde skriva på ett papper.
 

När hon skulle komma hit passade jag på att bli av med lite växter. Blev 10 tomatplantor som jag var snäll och planterade om i lite större krukor. Jag passade på att bli av med några i planteringskärl också. Nu har jag lite mer plats för det jag behöver plantera om i större krukor. Jag har ändå fullt i fönstren och halva köksbordet.
 

De här hade jag delat och planterat om tidigare och nu fick de flytta. Har fler som ska delas när det är dags att plantera om. Men det väntar jag med tills jag kan ställa ut tomaterna på balkongen så jag har plats i fönstren. Tror växten heter Papegojblad. Snygga är de och de växer och frodas.