Idag har jag haft ledsagning igen. Vi gick upp i skogen och gick där det är mycket backar och ojämnt underlag. Den vanliga rundan alltså. Är bra träning men ingen sträcka jag ger mig på själv än.
 

Hon som gick med mig idag sa hon hört det ska finnas mycket huggorm här i skogen. Jag har inte sett någon men jag har alltid trott att det finns orm där. Ja, jag tycker ormar är läskiga men så länge jag inte sett någon där "finns de inte ". Har läst någonstans det finns mycket mer orm än man tror även i bostadsområden. De är skygga och håller sig undan. Ger sig ut och jagar när det är lugnt.
 

Vi håller oss till spåret och ser förhoppningsvis om det är någon slinking där.
 

En katt såg vi.
 

Som vanligt en trevlig promenad. Var kvavt och fuktigt i luften.
 

Har haft en period jag skrivit mycket och idag var posten vänlig mot mig. Fick en hel hög! 3 brev från USA, ett från Belgien och 2 från Sverige. Vykort via postcrossing från Storbritannien, Japan och Kina.
Har funderat på om jag ska till Linköping imorgon. Bestämmer det under dagen för det hänger på om det väntas regn imorgon eller inte. Skulle vara kul att komma iväg lite. Så hoppas jag på att hitta garn på loppis och billiga vykort på torget. Får se hur det blir.