Idag har jag haft ledsagning igen. Ville träna att gå en längre sträcka med kryckorna. Jag har en sämre period då jag har svårare att få med mig rullatorn upp och ner från källaren. Ville träna med kryckor för att känna mig säkrare med dem igen. Efter lårbensfrakturen har jag känt jag går bättre med rullatorn och använder helst den längre sträckor. Innan varierade jag mellan kryckor och rullator beroende på vart jag skulle och vad jag skulle göra. Vill helst tillbaka till det eftersom det ger mig mer frihet.
Vi gick upp i skogen och gick en del av spåret. Det gick mycket bättre än vad jag trodde och jag känner mig så nöjd. Jag var t om nöjd med att jag kände av promenaden i vänster höft. I vanliga fall brukar det bli att jag lägger över mer vikt på höger sida. Det är vänster ben jag skadat. Att jag känner av det i vänster höft måste innebära att jag använt muskler jag kanske inte använder så mycket. Tror inte jag lagt så mycket på höger sida som jag brukar. Har ju aldrig fått normalt gångmönster efter första skadan och är det jag vill träna upp så mycket som möjligt. Tänk att man kan bli glad över träningsvärk i en höft!