Idag har jag haft ledsagning.
 

Vi gick upp mot skogen. Idag valde jag den kortare sträckan. Hade gärna gått den längre sträckan men fot och vrist bråkade.
 

Jag känner mig nöjd ändå och det här var nog lagom för mig nu.
 

Det är väldigt fint nu med alla vitsippor.
 

Skulle vilja gå mera själv men det får bli om ett tag. Än så länge får det bli när någon är med.
 

Idag är det Valborgsmässoafton. Jag ska inte iväg och titta på någon brasa. Tänkte kolla på tv, sticka och dricka te.
Imorgon ska jag till morsan och fika.
Jag firar Beltaine ikväll istället. För mig är det en hyllning till våren. Det kan firas med eld så att gå till en majbrasa är inte fel. Eller helt enkelt tända ett ljus hemma. Som andra högtider på Årshjulet brukar jag lämna bakom mig sånt som jag är färdig med eller av olika anledningar inte vill ha i mitt liv och gå vidare mot något nytt. Ett sätt kan vara att skriva upp det på ett papper och sedan symboliskt elda upp.