Idag har jag haft ledsagning igen. Det hade snöat mer och jag var inte helt säker på underlaget. Vi gav oss ut och det gick bra. Jag har varit rätt stel i knät men det beror nog på vädret. Det hindrar mig inte att gå och det är huvudsaken. Var någorlunda snöröjt och vi gick försiktigt om det var halt under snön. Det är tur jag har starka armar då jag på några ställen fick fösa fram rullatorn genom snön. Vi gick till brevlådan vid affären och sedan en annan väg hem. Skulle förbi vid den arabiska affären. Där var det låst och inget anslag om det var stängt just nu. Förra veckan när jag hade ledsagning var det öppet. Nåja, då blev det inget te och inga kakor till morsan.
Hade en öppnad oatly vaniljsås som jag behövde göra något av. Jag hade ju äpplen, glutenfritt mjöl, havregryn, mjölkfritt margarin, socker och kanel. Alltså blev det en liten smulpaj till kvällsfikat. En liten bit blev kvar till imorgon.
Jag har haft lite problem med benet och det känns som det stramar i benet och är stel i knät. Det går bra att gå. Tror det här beror på vädret och även på att jag blivit kall. Jag har så mycket metall i benet och det påverkar. Eller som jag säger, jag har en massa skrot i benet.