Idag har jag haft ledsagning igen och varit ute och gåtränat.
 

Det här trädet har jag passerat många gånger men aldrig lagt märke till att stammen ser lite kul ut. Tror det har rensats så jag inte sett det tidigare att det ser ut som trädet spruckit nertill och det rinner ut trädinnehåll. Kan inte beskriva det bättre än trädinnehåll.
 

Om man tittar noga ser man det är en ekorre i trädet. Den rasslade snabbt iväg och hoppade vigt mellan träden.
 

En liten hund var med idag.
 

Blev backträning idag. Det gick bra.
 

Eken jag brukar ta bild på.
 

Jag och Eken. Sjalen har jag fått av SoP. Hon vet att jag gillar giraffer.
Har pratat med min syster idag. Hon ringde mig i ett ärende eftersom hon fått några papper efter morsan. Sedan pratade vi säkert en timme. Ett tag senare hade hon kollat upp en sak och ringde igen. Min syster håller på med släktforskning och det var något jag nämnt hon kollade. Så pratade vi någon timme till. Det blir inte så ofta så när vi pratar kan det bli desto mer.
För en tid sedan såg jag att en av mina absoluta favoritlärare somnat in. Jag har ju avverkat en del lärare genom åren och en del sätter mer avtryck än andra, på både gott och ont. Det finns lärare som man egentligen inte minns så mycket positivt med. Som våran gympalärare på högstadiet som var en riktigt satkärring och mest lämnat ett negativt intryck. Så finns de som lämnat något neutralt intryck. Lärare som skötte och utförde sitt jobb men man var inte speciellt intresserad av ämnet. Så fanns de som verkligen lämnat ett positivt intryck och man fortfarande bär med sig sådant de lärt ut. Som våran biologilärare på högstadiet som jag minns med värme. Där har jag lärt mig att man inte kastar ut spindlar och småkryp från fönstret om man råkat få in dom. De har också känslor och kan slå sig. Är kanske därför jag bär ut tvestjärtar och småkryp som irrat sig in till mig till balkongen. Eller att jag föser ut flugor och getingar istället för att slå ihjäl dom. Om jag ens äger en flugsmällare, vilket jag är osäker på om jag gör, används den till att fösa ut flygfän och inte att slå ihjäl dom. Så jag säger TACK Farbror Pollen för allt du lärde ut om blommor och bin och annat vi har användning för!