Idag har jag haft ledsagning och varit ute och gåtränat. Det var nästan lite vår i luften och skönt ute. Men trots det var det lite för kylig luft för mitt knä för det protesterade . Det var ändå en trevlig promenad och att benet inte riktigt är med är jag van vid.
Senaste kvällarna har jag lyssnat på avsnitt ur P3 musikdokumentär. Igår lyssnade jag på ett om Madonna. Hon var en av mina idoler på 80- och 90-talet. Jag måste säga att jag inte lyssnat så mycket på henne på senare år.
En annan kväll lyssnade jag på ett program om Prince. Det är ingen artist jag lyssnat speciellt mycket på. Har gillat en del låtar men ingen jag har följt. Programmet var intressant, kanske för jag inte följt eller visste så mycket om honom. Så är det bra musik, men är nog mer sånt jag gillar idag än på 80-talet. En del tar lite tid för mig att ta till mig och jag har en bred och inte speciellt modern musiksmak. Jag är mer för folkmusik och visa. Fast lite Zarah Leander, DiLeva, Sinead o'Connor, Dr Hook, Abba, Kikki, Sven-Ingvars, Flamingokvintetten, Dolly Parton, Tammy Wynette, Jerry Williams, Elvis, Robert Gordon, Gösta Linderholm och annat smått och gott lyssnar jag gärna på och finns i min cd-samling. För att inte tala om Kletzmer. Det finns det mesta efter humör.