Tror jag kommit på vad jag troligtvis reagerade på igår. Det enda jag kunde komma på var kryddning i chips trots att jag ätit av dom tidigare. Lusläste innehållet och där var sånt där förbannade druvsocker. Högt upp på ingredienser också. Det var boven. Man tror att druvsocker är just socker från druvor, men det är oftast framställt ur vete. Står på påsen att det är glutenfritt och veganskt. Men om man, som jag, inte tål vete kan man reagera på druvsocker. Chipsen som är kvar ger jag till hemtjänsten, som så mycket annat. Glömde att säga till om det idag men jag har städhjälp imorgon.
 

Idag hade jag ledsagning igen. Det var en som inte varit hos mig tidigare som skulle gå med mig.
 

Nu är det ju inget större problem när det kommer någon ny eftersom jag själv kan säga vad jag behöver hjälp med och vad vi ska göra.
 

Vi tar med oss sopor ut, hämtar rullatorn i källaren och ger oss iväg. Passerar sophusen på vägen. Ibland är det en runda jag tänkt mig och ibland bestämmer vi när vi kommer iväg.
 

Trollen såg jag inte idag. Vet inte om de är kidnappade/stulna eller om de flyttat. De kanske dyker upp någon annanstans i skogen.
 

Det blev backträning idag.
 

Gick bra att gå och var skönt ute. Senare på dagen blev det rätt klibbigt.
 

Jag var nöjd med promenaden.
 

Det där trädet tar jag gärna bild på.
 

Lite närmare.
 

Eken jag brukar ta bild på.
 

I eftermiddags flyttade jag ut ett av mina stora palettblad till balkongen.
 

Det är jättefint men tror det blir lite obalanserat, som jag.
 

Får se hur jag gör i höst . Blommorna får blomma över och jag tar fröer. En del nyper bort blommorna. Jag gjorde det i början för jag hört man skulle göra så. Nu låter jag de flesta blomma och tar fröer. Eftersom mina palettblad kommer från frömix är det inte säkert att de blir som bladen jag tog fröer från.