Har haft ledsagning idag igen och varit ute och gåtränat.
 

Det var samma som gick med mig sist. Idag blev det istället en trevlig promenad, hon var mer pratsam och jag kände inte som att min ledsagning var något nödvändigt ont.
 

Fick bli backträning idag. Det var uppehåll i helgen och var inte lerigt i skogen. Så det gick bra att gå.
 

Har lite ont i benet och ibland känns det lite bortdomnat. Det blir så ibland och beror nog på alla skadade nervtrådar. Är definitivt inte behagligt men jag är så van vid det. Påverkar sällan min rörlighet men ibland kan det påverka balansen. När jag går med rullatorn tänker jag inte så mycket på ett snedsteg ibland. När jag går med kryckor känns det att jag vinglar till. Det kan vara lite läskigt. Med rullatorn känner jag ett annat stöd.
 

Eken jag brukar ta bild på.
Jag har varit lite värkig men jag tror inte det bara beror på promenaden utan mer på att det kan vara något omslag och regn på gång.
Igår åt jag kokt potatis och stuvad blomkål. Det blev kvar av det. Idag gjorde jag en bechamellsås. Tömde lite i botten på en form. Sedan hade jag i resten av stuvningen i såsen. Skar ner potatis i formen och sedan såsen med stuvningen över. Värmde i ugnen. Det var gott och finns lite kvar till imorgon också.