Idag har jag varit ute på ledsagning igen. Blev något senare än jag brukar så jag hade hunnit ringa hemtjänsten för jag trodde jag var bortglömd.
 

Valde den vanliga sträckan med mycket backar och ojämnt underlag. Skillnaden på vart jag går när jag har ledsagning eller själv ger mig ut på promenad är ofta hur säker jag känner mig. När jag går ut själv blir det mest på gång - och cykelbanor där det är lättare för mig att gå och är jämnare underlag. På ledsagning kan det vara sånt jag är osäker på och behöver träna eller sträckor jag gillar att gå. Den delen av spåret vi ofta går är både bra träning och en trevlig promenad.
 

Igår hade jag problem med knät och var svullen. Kände inte av det så mycket idag men ska ha 2 lugnare dagar då benet får vila. Tror det är överansträngt sedan förra veckan då jag var igång rätt mycket och ute på flera promenader. Finns även skador i benet som ibland ger sig till känna också. Som skadad ledkapsel. Är mest det som besvärar mig nu. Dålig känsel och skadade nervtrådar som letar upp varandra är jag så van vid.
Ikväll tänkte jag kolla på GWs Mord och sticka trekantssjal.