Idag har jag haft ledsagning igen.
 

Det var en extra med idag. En rar och trevlig tjej som skulle träna svenska och gå bredvid.
 

Idag valde jag backträning. Sist hade jag problem med fot och vrist och ville gå på planare underlag.
 

Igår tyckte jag att jag gick bättre och haltade knappt. Jag var så nöjd. Blev inte långa sträckor igår utan mest ut till hörnet av huset för att vänta på färdtjänst. Jag kände att jag gick bättre än på länge och det var jag så glad för.
 

Backträningen är ju jobbig men den gör också nytta.
 

Knä började svullna under promenaden. Det är jag van vid men det är jobbigt att känna mig orörlig. Brukar stanna till och böja på benet. Känns bättre när jag känner att jag inte är så orörlig som jag tror. Antar att svullnaden ibland ligger mot en led och det är det som gör att jag känner mig stelare. Så minns jag hur det var när jag var nyskadad och inte hade mycket rörlighet. Är den känslan som kommer.
 

När jag kommer hem blir det dusch och sedan en kopp kaffe och några dadlar. Tycker det är gott med dadlar och nu är det som godis för mig.
 
I övrigt har jag inte mycket planer för dagen. Härnäst är det att fixa käk. Fläktar lite idag och är inte sådan där tryckande värme. Tänkte pyssla lite hemma. Imorgon tänkte jag gå ut på promenad själv. Det blir inte på ojämnt underlag utan mer till affären eller en promenad på området.