Idag har jag haft ledsagning igen och varit ute och gåtränat.
 

Regnet vräkte ner inatt. Jag valde ändå backträning och det var inte lerigt i skogen.
 

Det var skönt ute och en trevlig promenad trots att benet inte känts helt samarbetsvilligt.
 

Det blir så den här tiden på året.
 

Jag känner mig nöjd med promenaden. Är ingen runda jag går själv. Då vill jag gå på planare underlag. På ledsagning tar jag ut svängarna mer.
 

Det är fina färger i naturen nu.
 

Allén mot, i det här fallet från, Radiomuseet blir som ett eget rum omslutet av Moder Jord.
 

Det är så fint här.
 

Eken jag brukar ta bild på.
 

Bakade glutenfritt formbröd igår som provsmakades till frukost idag.
 

Igår började jag på ett par sockar. Jag tänkte ha dom själv. Egentligen vill jag ha mer färg även på mina fossingar. Gillade ändå det där tomtegråa garnet och stoppade ner det i korgen på Rusta för en tid sedan. Tanken var redan då att jag ville ha ett par sockar i garnet.
På tal om garn blir det inte mycket mer nu förrän jag minskat på det jag har. Det har jag sagt förut, jag vet. Egentligen är det inte att inte minsta lilla garnnystan kommer hem för det kommer det att göra. Jag gör också mycket och har mycket garn att sätta stickor eller virknål i. Mycket av det har jag också en tanke bakom vad det ska bli. Lite undantag gör jag givetvis. Loppis t ex. Hittar jag något användbart garn på loppis är det vid det tillfället. Garn till vissa saker, som t ex ska bli present är också en sak. Dvs jag hittar något jag vet någon uppskattar, gör något av det och ger bort. Dit jag inte ska nu är väl Rusta. Går mest dit när jag ska ha garn och har laddat upp med ett litet lager. Det är bra garn och bl a det jag stickar sockar i nu. Nu väntar jag till våren innan jag fyller på garnlagret. Kommer inte att vara utan garn i vinter även om jag gör mycket.