Har haft ledsagning igen och varit ute och gåtränat. Det blev ingen backträning idag utan gick på planare underlag. Har som vädervärk i låret. Jag har en massa spikar i låret och känner av väderomslag. Vad jag fattat ska det vara fint väder så jag vet inte vad som bråkar.
 

Det var en trevlig promenad, gick bra att gå och var riktigt skönt ute. En liten hund var inte med idag.
Har känt mig lite pysslig idag.
 

Testat att göra bostongurka på zucchini. Har aldrig gjort bostongurka tidigare heller. Sånt köper jag i burk i affären. Ville testa och hade alla ingredienser hemma. Att det blev 2 burkar med lite i varje var för jag inte visste hur mycket det skulle bli så jag förberedde 2 burkar. Så tycker jag ibland det känns fräschare med mindre mängder.
 

Så har jag bakat. Provar mig fram med att använda ett vanligt sockerkaksrecept och byta ut så det blir glutenfritt och veganskt. Det är alltid en chansning hur resultatet blir. Nu hade jag en ersättning för ägg. Tycker också det blir bättre om jag har i en liten gnutta fiberhusk eller physsidillumfröskal (säkert inte rättstavat) i den glutenfria mjölmixen.
 

När jag läste på förpackningen för äggersättningen blev jag sugen på pannkakor. Gjorde som en tjockpannkaka. Dvs en ugnspannkaka i en lite mindre form. Gott! Det räcker till imorgon kväll också. Då blir det med bara lite matfett på till en mugg te.