Idag har jag haft ledsagning igen. Vi gick upp i skogen och gick en del av spåret. Som vanligt ☺
 

Hon som gick med mig idag hade inte varit med mig på ledsagning tidigare. Hade frågat de andra om de gått med mig och vad jag ville göra. Jodå, samtliga som jobbade då hade gått ledsagning med mig. De sa jag brukar vilja gå upp i skogen och så tar jag lite bilder. Det stämmer ju ☺
 

Det var en trevlig promenad. Lite klibbig värme bara. Trodde jag skulle ha mer problem med knät än vad jag hade.
 

Var lite svullen vid sidan av knät och kände av det när jag gick ner för trapporna. Under promenaden kände jag inte av det.
 

Radiomasterna tornar upp sig.
 

Radiomuseet. Har tänkt gåträna själv dit och fika någon gång under sommaren. Att det inte blivit av får jag nog mest skylla på värmen. Har inte riktigt haft lust med något och har jag gett mig ut på promenad har det varit till Maxi.
 

Jag är nöjd med dagens promenad. När jag har ledsagning väljer jag oftast sträckor jag gillar att gå men inte gärna ger mig på själv än.
 

Efter promenaden blir det dusch och sedan en kopp kaffe. Tar det lugnt idag och pysslar hemma. Imorgon har jag städhjälp så idag gör jag lite inför det. Brukar torka av handfatet tex. Skulle nog behöva skruva isär och rensa under handfatet och då gör jag det strax innan jag har städhjälp. Rensa kan jag göra men har svårt att ta upp allt skit från golvet sedan. Därför gör jag det helst så nära inpå att jag ska ha städhjälp som möjligt.