Idag har jag haft ledsagning igen. Det var rätt kyligt ute. Som vanligt var det en trevlig promenad och kändes bra att gå. Trodde jag skulle ha mer värk med tanke på kylan.
 

Det har gallrats ut en del i skogen och har legat en trave med träd och sly. Nu hade något pucko roat sig med att elda upp det. Måste ha gjorts i helgen för det luktade brandrök om det. Jag tror knappast inte att det var någon medveten eldning eftersom det travats upp så fint för att så småningom forslas bort. Så jävla onödigt och lite otäckt. Jag har inte märkt av det. Ser inte där från fönstren. Visst har jag hört sirener och sett brandbilar både nu och då. Men det är när de passerar så jag kan se mellan husen. Det är inte på området utan mer på väg mot stan.
 
Har varit väldigt frusen idag men det är blåsigt och ruggigt ute. När jag hade ledsagning sa hon som gick med mig att det såg så kallt ut när jag inte knäppte jackan. Det är absolut inte den första som sagt det. Fryser jag så knäpper jag förstås. Det är mer det att jag känner mig lite orörlig och bylsig. Eftersom jag går lite illa känner jag mig mer orörlig. Så rör jag på mig och liksom jobbar med hela kroppen numera så jag håller mig varm. Det är mer att det i andras ögon ser kallt ut.