Idag har jag haft ledsagning igen och varit ute och gåtränat. Regnet hängde i luften och det kom några stänk men det var behagligt ute.
 

Valde att gå på planare underlag idag. Foten kändes rätt ok men som vanligt svullnade jag i knät.
Vi hade kanske lite konstigt samtalsämne idag för det var att hitta någon död person. Vet inte hur vi kom in på ämnet.
 

Jag har ju tagit en massa sticklingar på palettblad. Är inte ens hälften jag har klippt ner än så det blir massor. Nu är det bara att vänta på att det ska bli små rötter och sedan ska jag dela med mig. Tror inte jag behåller av sticklingarna själv för jag har inte plats. Behåller de jag klippt ner och de flesta av de frösådda. Tror inte jag har plats med det heller. Förhoppningsvis kan jag snart börja flytta ut växter på balkongen. Sedan får jag se hur många som får flytta in igen i höst.
 
Har bakat majsscones ikväll och ska smaka till en mugg te. Googlade ett recept och får se vad jag tycker. Tyckte smeten blev lite för lös och flöt ut på plåten. Så har jag kokat päronkräm. Gjorde äppelkräm en kväll och tyckte det var gott och ska ta det sista till kvällsmat. Jag hade några päron jag behövde göra något av. Det började med att jag gjorde rabarberkräm. Sedan har jag tyckt det var gott med kräm och sojamjölk på kvällen. Andra perioder har jag tyckt det var gott med havregrynsgröt. Eller varma mackor. Eller pannkakor. Det där är i perioder och nu har jag en krämperiod.