Idag har jag varit ute på ledsagning igen. Benet protesterar lite men det bryr jag mig inte om. Vi gick mot Radiomuseet och radiomasterna. Är fint med alla gula löv.
Det har varit en del farande senaste tiden. I onsdags var jag med till Brunneby Musteri på en liten utflykt som hemtjänsten ordnade. Provsmakning, fika, info och vi kunde handla om vi ville. Det var trevligt. Kom hem med mycket mer än vad jag tänkt mig. Eller rättare sagt tyngre än jag tänkt mig. Marmelad, inlagda tomater, inlagd gurka och annat smått och gott väger lite även om det får plats i ryggsäcken.
Torsdagen var jag till Linköping för fikaträff med en Facebook-grupp. Det var trevligt! Passade även på att lämna in en virkad bebisfilt på Röda Korset. Jag tycker det är kul och rogivande att virka mormorsrutor. Gör bebisfiltar som jag lämnar in till Röda Korset i Linköping.
Den här veckan är det höstlov. Imorgon ska jag och min ena systerdotter till Norrköping. Färdtjänst är beställd och jag har med rullatorn. Behöver rullatorn om jag ska gå längre sträckor. Norrköping är inte så svårgått även om man har gånghjälpmedel. Det är mycket gallerior och plana ytor.
Även om det blir en del nu vill jag passa på. Jag vet ju att när kylan och halkan kommer har jag svårare att ta mig någonstans.