Idag har jag haft ledsagning igen. Det var riktigt skönt ute. Stockholm - Motala. Masterna är ståtliga men jag skulle aldrig våga klättra i dom. Det finns möjlighet att klättra för de som önskar. Naturen börjar skifta till höstens färger. Jag är jättenöjd med promenaden trots ett stelt knä. Men det hindrade mig inte. Igår stickade jag tummarna på vantarna jag gjort för ett tag sedan. Nu är det bara att fästa några trådar också. Får se om jag behåller dom eller om jag ger dom till kompisen som gillar lila. Igår började jag på vantar i garnet med reflextråd som jag köpte i somras. Har gjort ena vanten, förutom tummen och börjat på den andra. Det garnet är lite tjockare så de blir lite bredare. Får se hur de blir när tummen är på plats. Annars finns det någon med lite större nävar än mig som kan ta dom. Jag håller på att lära mig att sticka strumpor och vantar och då blir det inte alltid att storleken stämmer. Då finns det någon annan som kan ha dom. Om inte annat går det iväg till välgörenhet. 

 I lördags var jag till morsan och fikade. Hade med mig Halloweengodis. Morsan tyckte det var kul men jag vet inte om det är något som hon äter. Å andra sidan är hon rätt sugen på sötsaker. Morsan läser ju mycket. Nu hade hon läst ut hela lådan hon fått som hemlån från Boken Kommer. Det är 1.5 vecka tills det ska bytas och hon får nya böcker. Tur hon har en del olästa böcker hon fått tidigare. Eftersom hon inte kan göra så mycket annat händer det att hon läser en bok om dagen. På tal om böcker så är Bokbussen på området imorgon och då ska jag dit.