Igår var det alltså röd dag och idag en klämdag. Jag har inga traditioner runt Kristi flygare. Det var tydligen folknykterhetens dag igår också. Under skoltiden var helgdagar välbehövlig ledighet. Mer tid i stallet eller med kompisar alltså. Numera är jag inte så förtjust i långhelger.
Jag var till morsan och fikade igår.
Senare blev det lite tidsresa. Jag är med i många Facebook-grupper om olika saker jag är intresserad av. I en Linköpings-grupp hade någon lagt upp ett skolfoto från 1an. Jag var inte med på den bilden men kände igen många. När vi gick i 1an var vi 2 klasser och jag gick i den andra. I 2an slogs klasserna ihop och det var alltså halva klassen jag gick med som var med på den bilden. Jag skulle då kolla om jag hade några foton från lågstadiet men det har jag inte. De är nog hos morsan. Jag har från mellanstadiet, 9an och gymnasiet. När jag letade hittade jag lite annat istället som jag kan bjuda på.
 

Det här är de hästar jag hade hand om i tonåren. På ena bilden är det jag till häst. Barbacka som vanligt. Jag tror det är farsans gamla skjorta jag har. Hade norpat den för honom och trivdes i den. Jag snodde skrupelfritt hans strumpor och även ett par skor. Vet jag traskade runt i farsans gamla skor på gymnasiet.
 

På tal om gymnasiet kan jag bjussa på en bild på mig första året där. Ja, det är 70-tal och man hade sådan frissa och jag kände mig fin. Så det så!
 

Det här är 2a året på gymnasiet men inte lika stort hår men med min gamla batiktröja från Kenya. Jäklar vad jag gillade den.
 
Vad hände med klassfotona från lågstadiet? Mina har jag ingen aning. En kille lade upp sina i Facebook-gruppen och det var jättekul att se. Tänker inte dela med mig av dom här. Jag är ju inte ensam på bilderna. Vad jag kan konstatera är att jag nog redan i 3an började utveckla min egen stil. Där sitter jag längst fram, en liten bit från de andra (tänkte inte fotografen på det?) med rutiga byxor, någon röd t-shirt med en randig pullover över och guldfärgade träskor. Jag skulle kunna gå likadant klädd idag förutom att jag nog inte vill ha en pullover men kan ha en randig väst. Träskor kan jag inte gå i men andra gyllene skor går bra.
Jag skickade bilden till min dotter som direkt såg vart jag var på bilden.
 

I övrigt har jag virkat klart ännu en duk.
 

Och börjat på en ny.