Nu är det dags att summera september månads köpstopp. Som vanligt kallar jag det köpstopp fast det egentligen inte är ett totalt köpstopp utan mer att undvika villhöver och braåha.
Att det blivit några loppisbesök märks även om det inte är mycket.
+ Plastbyttor, 5-pack
+ Stödstrumpor, 2par
+ Kopp + fat, 2 st
+ Prydnadsäpple, 1 st
+ Ugnsfast form, 1 st
+ Böcker, 3 st
+ Cdn, 3 st
+ Garn
 
- Bok, 1 st
- Tights, 1 par
- Osho Zen Tarot, 1 st
- Cdn, 3 st
- Jacka, 1 st
- Stödstrumpa, 1 st
- Strumpor
 
Plastbyttor har jag insett jag behövde några till. Jag fryser in mycket, förvarar i kylskåpet etc. Det här var en förpackning med olika storlekar och vad jag behövde nu.
Stödstrumpor är från prenumeration och nu var det dags igen. Jag tycker det är bra strumpor som sitter bra på mig.
Kopp och fat är på loppis. Jag har massor men de var så fina. Ja, jag använder dom.
Prydnadsäpplet var väl mer villhöver men det pryder sin plats i bokhyllan. Det var ett billigt loppisfynd. Ett nytt hade jag nog bara konstaterat att det var fint och låtit det stanna i affären. Har några olika Prydnadsäpplen som jag bara tyckt var gulliga när jag såg på loppis. Kanske påbörjat en samling utan att tänka på det?
Ugnsfast form är något jag länge kollat efter på loppis. Jag har men inte i den här storleken. När jag råkade ha sönder min gamla har jag inte haft en bra form om jag ville göra smulpaj och ta med till morsan. De jag har funkar bra hemma men är för stora och tunga att ta med. Nu har jag en.
Böcker och cdn är från loppis.
Har även rensat bort en loppisfyndad bok då jag såg jag redan hade den. Den ena får alltså flytta till SoP.
Har börjat lyssna igenom cdn. Det har tidigare blivit några cd-boxar på loppis. Ibland har det varit hack i en. Lyssnar igenom nu. Är det t ex en box med flera cdn kan det vara en som är hack i. Då gör jag mig av med den och behåller resten.
Har gett en Tarot jag inte använde till en systerdotter.
Att jag bara skrivit upp en stödstrumpa är för när jag har flera likadana och bara slitit ut den ena parar jag ihop den hela med en annan likadan. Så småningom har jag tänkt bara ha en variant av stödstrumpor.
Övriga strumpor jag rensat ut är en bunt med kort skaft jag inte gillade och använde. Lilla Fröken Popcorn gillar sådana strumpor så jag rensade ut ett gäng åt henne.
Ett par tights och en jacka har jag rensat ut och gett min syster. Egentligen 2 jackor men den andra var en jag fått och inte bestämt mig för om jag skulle ha eller inte. Använde den och kände efter och lämnade den sedan till min syster.
Vad har jag gjort för handarbete under månaden?
2 par sockar
Ett par vantar
Ett näste
Nästet har jag inte gjort sista monteringen men det är snart gjort så jag räknar med det den här månaden.