Nu är det dags att summera november månads köpstopp. Som vanligt kallar jag det köpstopp fast det egentligen inte är ett totalt köpstopp utan mer att undvika villhöver och braåha.
+ Trosor, 2par
+ Julmugg, 1 st
+ Nattlinne, 1 st
+ Tröja, 1 st
 
- Julgardin, 1 st
- Ljusstake, 1 st
- Stora julgranskulor, 2 st
- Cd, 1 st
- Garn
 
Trosor är sådana jag får hem några gånger om året via ett abonnemang. Har likadant med stödstrumpor. Behåller det tills jag tycker att jag fyllt på i lådorna. Är nöjd med det.
Julmugg var den jag bad hemtjänsten köpa sist jag hade hjälp med inköp. Var sånt jag kollade efter på loppis tidigare. Nu blir det inte loppis och jag såg muggar i reklamen och bad hemtjänsten om det när de handlade åt mig.
Tröja och nattlinne var sånt jag fick för en tid sedan. Nattlinnet är egentligen en stor mjuk tröja. Jag ville ha ett långärmat nattlinne och det här funkar bra som det.
Gardinen, ljusstaken och kulorna var sånt jag rensade ut till min ena systerdotter. Hon ville ha en Julgardin och jag använde inte den här. Stake och kulor hade hon nog mer användning för också 😂🤣
CD:n var en med ett hack i som jag kastade. För ett bra tag sedan köpte jag några cd-boxar på loppis. Kostade nästan inget, gav 16:- för en box med 5 CD:n. Om någon enstaka cd inte funkar som den ska känns inte som det gör så mycket då. Nu när jag lyssnar igenom dom rensar jag bort de CD:n som inte funkar ok.
Har också rensat bort lite garn till min syster. Var några nystan loppisfyndat garn som hon behöver mer än mig. Vi är garnoholic båda två. Jag rensade också ut garn som blev över från sockar och vantar jag gjort och hon ville ha till randningar. Jag är inte utan garn på något sätt ändå.
Månadens handarbete har blivit ett par sockar och 2 par vantar. Har också virkat på mormorsrutor.