Nu är snart mars slut för i år. Hur har mitt köpstopp i mars gått? Det mesta jag handlat den här månaden har varit när hemtjänsten handlat åt mig eller jag fått hem Ekolådan. Då blir det inte mycket extra även om jag beställt en och annan chokladkaka från Ekolådan. Har svårt att hitta choklad jag äter så det blir sällan impulsköp i affären. Måste noga läsa innehåll och även mörk choklad kan innehålla mjölkpulver.
Faktiskt blev det ett impulsköp på just choklad när jag var till Willys sist för jag hittade just en ljus vegansk choklad. Tror den var gjord på rismjölk. Några extra fröpåsar har det också blivit. Vad jag främst vill välja bort är sånt som är onödigt eller braåha. Får se hur det funkar när jag börjar gå ut mer. När jag började gåträna själv förra året var det just till affären på området jag gick för det var en bra sträcka att gåträna. Visst kommer jag att välja att gå dit ibland men blir andra rundor också.
Har beställt färdtjänst för att åka till Norrköping en dag i påsk. Min ena systerdotter följer med mig då. Att gå till Tgr, Nilles och andra ställen är mer en prövning. Det är roligt att titta och nu gäller det att bara hålla mig till sånt jag behöver. Vi ska också till Myrorna. Just loppisar har jag känt en viss mättnad på även innan köpstoppet. Jag gillar att gå på loppis men på senare år har det blivit att jag mest kollat efter vissa saker. Garn, vykort, brevpapper, tunikor och sånt. Jag skulle behöva en ny pressokanna så det ska jag titta efter. Nu har jag bara en stor och jag vill ha en mindre som bara rymmer 2 koppar. Maxi har men jag är för snål när jag ändå brukar hitta på loppis. Det är inget jag akut behöver heller. Jag har haft flera mindre och även haft sönder. Om jag är ovarsam eller om de inte är så hållbara vet jag inte. Jag har haft sönder flera i disken eller helt enkelt råkat vippa på kannan.