Nu är det dags att summera mars månads köpstopp. Det är ju inte ett totalt köpstopp utan handlar mer om att tänka efter vad jag behöver och vill ha samtidigt som jag rensar ut sånt jag inte använder eller vill ha.
Den här månaden såg det ut så här.
+ Böcker, 4 st
+ Mugg, 1 st
+ Krus, 1 st
+ Sjal, 1 st
+ Massageprylar, en liten påse
+ Stödstrumpor, 1 par
+ Miniväxthus, 1 st
 
- Cdn, 2 st
- Äggklocka, 1 st
- Dukar, 3 st
- Byxor, ett par
- Sockerskål, 1 st
- Kjol och blus, ett set
- Böcker, 3 st
- Stödstrumpor, 1 par
- Potatisstomp, 1 st
- Penna, 1 st
 
Böckerna är från loppis.
Muggen är de jag loppisfyndade varsin åt mig och morsan. Jag räknar bara med min här. Den andra köpte jag för att ge bort. Båda använder vi våra muggar.
Kruset var Gul Gabriel som jag gillar.
Sjalen är en gul och vårfin. Har inte använt den än men gör det när jag byter till annan jacka.
Massageprylar är en liten påse. Ska vid tillfälle testa på trötta och ömma muskler och bestämma vilka jag ska ha och vilka jag eventuellt ger bort.
Stödstrumpor köpte jag ett par på Dollar Store. Behöver fylla på med lite nya eftersom jag börjar slita ut av en del jag har. De brukar hålla i flera år. Jag tycker det funkar bäst om jag har olika märken som jag varierar emellan. Apotekets, från torget, skickar efter, Dollar Store mm. För min del funkar det bäst.
Miniväxthuset är också från Dollar Store. När jag började sätta fröer tänkte jag att det skulle vara bra med något mer miniväxthus. Hittade ett för bara 10 :- . De brukar hålla flera säsonger.
Har rensat bort ytterligare 2 cdn.
Äggklockan funkade inte längre. Det verkar som jag sliter ut mina äggklockor så det blir en ny sedan. Har en nu som börjar bli sliten och inte alltid ringer.
Pennan är helt enkelt en jag skrivit slut på. Att jag räknar pennor beror på att det är något jag tidigare hamstrat. Eftersom jag är medveten om det ska jag så småningom sluta att skriva upp det och räkna som de förbrukningsmaterial de egentligen är.
Dukar är några jag rensat bort. Den ena hade jag inte någon bra plats för här men använde den mycket i min förra lägenhet. Det var dukar jag inte använde och kan få komma till användning hos någon annan. Dukar jag virkar åt mig själv eller ger bort direkt räknar jag inte in här.
Byxor och ett set med kjol och blus i samma mönster är sånt jag inte använder. Det var ingen jag frågade som ville ha det så jag tog med till Erikshjälpen.
Sockerskålen var en loppisfyndad med rosor. Eftersom jag inte använder den tog jag med till morsan så hon kan ha karameller i den.
Böcker är sådana jag läst och lämnar vidare.
Stödstrumporna var ett par utslitna jag kastade.
Potatisstompen är en jag köpt på loppis för flera år sedan. Blir som mönster efter en skosula och det var lite kul. Numera använder jag bara mina gamla och den här fick hamna på loppis till någon som tycker det är kul.
Jag känner mig nöjd för det har inte kommit hem så mycket och jag har rensat.