Nu är det dags att summera maj månads köpstopp. Som vanligt kallar jag det köpstopp fast det egentligen inte är ett totalt köpstopp utan mer att undvika villhöver och braåha. Det märks att jag inte varit på loppis. Ett besök på Dollar Store har det varit.
Jag har inte rensat ut eller kastat något så på minussidan finns inget den här gången. Lite har tillkommit istället.
 
+ Plastkruka med fat, 2 st
+ Linne, 3 st
+ Solglasögon, 1par
+ Sprayflaska, 1st
+ Böcker, 5st
+ Trosor, 1par
+ Garn
Krukor och böcker är från morsan. Såg några krukor på balkongen som jag behöver. Morsan behövde dom inte så jag frågade om jag fick ta dom. Ska plantera om tomater i dom.
Morsan har fått en massa böcker av de som rensat. När hon läst dom brukar jag ta hem de jag vill ha.
Linnena är från de kläder jag fick för ett tag sedan. Använder och känner efter. Räknar bara de plagg jag behåller. De jag lämnar vidare räknar jag inte med här.
Trosor är något provpaket jag skickade efter. Rosa tanttrosor som sitter jättebra. Det blir flera sedan. Är ett abonnemang där man får hem några gånger om året tills man säger upp det. Har på stödstrumpor också. Det har jag haft tidigare och var jättenöjd. Istället för att springa i affärer får jag hem i brevlådan. Mig passar det att göra så.
Solglasögon och sprayflaska är från Dollar Store. Även garnet då jag kom hem med några nystan glittrigt garn i återvunnen bomull.
 
Jag skriver ju även upp månadens handarbete och vad jag gör. Under maj blev det ett näste och 3 dukar. Det mesta av nästet hade jag virkat i april. Jag har också virkat lite mormorsrutor men de räknar jag inte förrän jag satt ihop till en filt eller något annat.