Det är nu dags att summera februari månads köpstopp. Som vanligt kallar jag det köpstopp fast det egentligen inte är ett totalt köpstopp utan mer att undvika villhöver och braåha.
Det märks att det varit några loppisbesök nu.
 
+ Balansplatta, 1 st
+ Pressokanna, 1st
+ Tekanna, 1st
+ Miniväxthus, 1st
+ Byxor, 1 par
+ Träningsband, 1st
+ Underlakan, 1st
+ 3-cd, 3 st
+ 5-cd., 1st
+ Garn
 
- Påtringar, 3-pack
- Pussel, 3 st
- Penna, 1st
 
Trots loppisbesök tycker jag inte det är så mycket onödigt. Balansplatta och gummiband är till träningen. När jag inte går ut så mycket nu vill jag ha något hemma. Pressokannan är tänkt till te och den använder jag ofta, senast idag. Tekannan är större så den har jag när jag har besök. Eller om jag tänkt dricka väldigt mycket te.
Miniväxthuset ska sättas tomatfröer i. Ska plantera nästa vecka. Känns lagom. Har sett på Facebook många redan är igång. Det är ju olika sorter. Vill inte sätta för tidigt så de blir rangliga.
Byxorna har jag bara provat och ska använda när det är varmare.
Cdn har jag inte lyssnat igenom än.
Påtringar och pussel gav jag bort till de som hellre ville ha dom. Pusslen var några jag lagt tidigare. För flera år sedan, innan jag skadade mig, köpte jag pussel på loppis. Satt på golvet och lade dom på en platta. Är därför jag slutade med pussel när jag skadade mig eftersom jag inte kunde ta mig ner och upp från golvet. Tränade på det med hemrehab och det gick bra. Så provade jag själv innan distriktssköterskan skulle hit och lägga om mig. När hon ringde på dörren kunde jag inte ta mig upp utan hon fick hjälpa mig. Sedan var det slut på att lägga pussel för mig. Har inte plats att ha det liggande på ett bord. Nu skulle jag kunna sitta på golvet och skulle jag vilja börja lägga pussel igen är det bara jag kollar efter det på loppis. Brukar finnas massor.