Nu är det dags att summera augusti månads köpstopp. Som vanligt kallar jag det köpstopp fast det egentligen inte är ett totalt köpstopp utan mer att undvika villhöver och braåha.
Det märks att jag varit på loppis och i Mjölby. Dvs lite extra även om det inte är något onödigt.
 
+ Trosor, 2 par
+ Skor, 1 par
+ Strumpstickor, 1 set
+ Hårborste, 1 st
+ Garn
 
- Hårborste, 1st
- Linne, 1 st
- Sjal/scarf, 2 st
- Stödstrumpor, 3 par
 
För en tid sedan köpte jag en hårborste jag inte riktigt gillade. När jag var i Mjölby hittade jag en annan. Den använder jag och den jag bara använt en gång och inte riktigt gillade lämnade jag till min syster. Rensade även ut ett linne och 2 sjalar som min syster fick. Hon har många ungar och det är alltid någon som vill ha.
Stödstrumpor var 2 par utslitna som jag kastat och ett par jag inte använder så mycket som jag gav till min dotter för hon frågat om jag hade ett par till henne.
Trosor är från ett abonnemang där jag får hem några gånger om året. Det passar mig bra och när jag känner jag har tillräckligt säger jag upp det.
Skorna var ett par jag hittade på rea i Mjölby. Det är sådan modell jag använder.
Garn och strumpstickor är från loppis.
 
Vad det gäller månadens handarbete har jag inte gjort klart något. När det var så varmt blev det inte mycket gjort. Sockar jag höll på med lade jag åt sidan. Har virkat på ett näste och det är nästan klart.