Idag är alltså Köpfria Dagen. Det är inget jag uppmärksammar just idag. Vad jag gillar med den är att det ska få folk att tänka över sitt köpbeteende. Jag tror inte det handlas mindre idag eftersom många handlar på lördagen om man är ledig.
Det där med att tänka över sitt köpbeteende har ju jag också gjort. Snart är mitt köpstoppsår över. Jag tänker fortsätta ett år till. Av 2 anledningar. Dels för vuxen och utflugen dotter frågade mig redan i våras när mitt köpstopp var över. Dvs så fort mitt köpstopp var över kunde hon börja tjata om diverse hon ville ha pengar till. Besök på pizzerian, godis och annat som jag egentligen inte tycker är något jag ska bidra till, köpstopp eller ej. Så redan då bestämde jag mig för att fortsätta.
Så tycker jag kanske inte det blivit så mycket köpstopp när jag började se över och ändra mitt köpbeteende. Dvs att inte hamstra braåha. Det var det jag insåg jag behövde förändra. Nu tänker jag gå in för ännu ett år med köpstopp. Tar med mig det jag lärt mig det här året. Ska också använda så mycket som möjligt av det jag redan har hemma. Det gör jag redan nu och kan fortsätta med det.
 
Ikväll blir det Så Mycket Bättre. Blir tv och stickning. Håller på med en barntröja som sedan går till välgörenhet.
Dagens käk blev en potatis och blomkålssoppa. Tänkte göra en sallad till kvällen.