Igår förmiddag hade jag hjälp med inköp. Det har jag varannan vecka. Är beviljad varje men tycker det räcker med varannan. Handlar om planering. Det jag behöver ha hem funkar det med. Så har jag Ekolådan varannan vecka. Lättare saker kan jag handla själv och bära i ryggsäcken. Jag har vant mig vid andra rutiner och att det inte bara är att gå till affären om det är något jag saknar eller blir sugen på.
Det blåste rejält igår så på eftermiddagen blev jag trött och sov en stund.
Idag beställde jag färdtjänst för att åka till morsan. Beställde resan till Netto för att gå därifrån till morsan. Blev inget garn. Köpte lite bröd till morsan och lite godis till fikat. Tyckte vi kunde ha ätbara sedlar till fikat ☺ De är gjorda i ungefär samma som tefaten. Tyckte mest det var en kul grej ☺
Innan jag åkte stoppade jag undan sandalerna för de kommer jag inte att använda mer i år. Istället tog jag fram skor och kängor till hösten och vintern. När jag gick till Erikshjälpen i tisdags hade jag en luvtröja. Jag blir ju varm när jag går men kände det nog är dags för varmare kläder.