Imorse visade mobilen att det var-16°C. Vi har ändå klarat oss undan snöovädret. Hörde på radion om snökaos vid kusten. Hemtjänsten kunde inte ta sig fram till alla utan fick ta de mest akuta.
Det har snöat här men ingen större mängd.
Jag har haft hjälp med inköp idag så nu är det påfyllt igen. Det var en som varken varit här eller handlat åt mig förut men det gick bra. Jag har ju en del special. Vi går igenom inköpslistan ihop innan. Ibland visar jag hur de förpackningar jag har ser ut så det blir rätt. Mjölkfritt att bre på mackan och sånt. Det brukar bli rätt.
Har ringt och beställt färdtjänst. Var egentligen bara beviljad februari ut. Har fått några veckors förlängning eftersom jag inte fått läkartid förrän nästa vecka och inte kan lämna läkarintyg när jag skickade in papper om förlängning. Kollade så min tillfälliga förlängning kommit in. Det hade den så jag beställde färdtjänst till morsan imorgon. Så passade jag även på att beställa färdtjänst till läkarbesöket nästa vecka.
Ikväll tänkte jag baka ett formbröd. Det är lite lagom och jag orkar inte göra något avancerat idag. Behövde baka något så jag har till frukost imorgon. Så kan jag ta med mackor åt mig och morsan till fikat imorgon.
Hade fått från Maxi att jag fick en påse bullar och rabatt på värmeljus. Det var dags att ta hem värmeljus så jag passade på nu. Hon som handlade åt mig idag fick även hämta bullarna Maxi ville ge mig. De är inte glutenfria så jag kan ändå inte äta dem och dessutom gillade jag dem inte tidigare. Vill de ge mig en påse torra bullar tar jag ändå emot dem och ger till morsan. Jag tror inte hon har något emot att äta dem.