Igår tog jag rullatorn och haltade iväg till Maxi. Det blåste och var kallare i luften än vad jag trodde men det gick bra att gå.
Blev fredagsfika med kompisen idag. Det har vi inte haft sedan före jul så det var kul.
När hon blivit hämtad av färdtjänst haltade jag iväg till Dollar Store. Har inte varit där heller sedan före jul. Tycker det är kul att gå dit ibland. Brukar bl a köpa fina och billiga vykort till postcrossing. Hittade lite men det var sånt jag haft tidigare men tycker det är bra motiv. Fanns mycket påskkort och födelsedagskort nu. De är fina men sånt skickar jag inte mycket. Kan ändå tipsa de som vill ha fina vykort och har en Dollar Store i närheten. Jag ska kolla igen efter påsk då det nog finns andra motiv. I övrigt blev det sånt som kökssvampar, deo, stödstrumpor, chips och lite annat. Kollade bland påsksaker men det var inget för mig.
Gick sedan till Burger King för kaffe och pommes när jag väntade på färdtjänst hem.
Jag är nöjd med promenaden och fika. Idag har jag känt mig lite trött i kroppen men det är det värt. Hade lite svårt att somna inatt också. Så ska klockan ställas om och det gillar jag inte. Vad jag fattar ska det där gläppandet med klockan upphöra. Var det om 2 år? För min del får det gärna vara normaltid året om men hur det beslutas känns mindre viktigt. Bara vi slipper det här att ställa om klockan.