Idag tog jag rullatorn och haltade iväg till Maxi för fredagsfika med kompisen.
 

Det börjar bli höst i naturen nu.
 

Tror skatorna har påbörjat ett nytt bygge.
 

Hösttid är svamptid.
Det var en trevlig promenad. Jag funderade på om jag skulle gå hem också. Brukar ringa och beställa färdtjänst på väg till Maxi. Gjorde inte det idag utan tänkte jag kan känna efter hur benet känns.
Det blev fredagsfika med kompisen. Jag gav henne de vantar jag gjorde i flammigt garn. De är rätt mycket lila i och hon gillar lila. Hon blev glad för dom. Jag har garn till ett par till om jag vill ha ett par jag också.
 

Gjorde klart de med reflextråd igår. Har börjat på en mössa med garnet som blev över. Blir fler vantar i olika garn jag har också för nu tycker jag det är kul att lära mig att sticka vantar.
När vi fikat och kompisen åkt hem gick jag in på Maxi. Det var lite jag skulle handla och lösa in ett presentkort.
Blev ingen promenad hem idag men jag tror jag klarat det. Blev lite sugen på att gå till Dollar Store. Det blev inte så mycket där. Ett par stödstrumpor, lite godis och roll -on. Det händer ibland att jag har något roll -on jag inte trivs med. Då brukar jag ge det till morsan. När jag var hos henne sist frågade hon om jag hade något roll -on jag inte använde för hennes var slut. Jag sa det var bara vi skrev det på inköpslistan så fixade min syster det när hon skulle handla. När jag ändå var på Dollar Store idag fick det följa med ett roll -on till morsan. Det kan vara bra att ha ett extra.
Blev sedan kaffe och pommes på Burger King innan jag åkte hem. Beställde färdtjänst därifrån. Att gå hem också får bli en annan gång.
Igår var jag på Bingo igen. Jag hade tur och vann ett presentkort på 60 :-. Det var det jag löste in på Maxi idag. Fick bli lite extra vegoprodukter. Det kanske det blivit ändå men nu kändes det bra att använda presentkortet.
Något garn blev det inte idag. Maxi hade inget kul. På Dollar Store var det urplockat och jag köpte ju sist. Jag har så mycket garn att jag inte behöver fylla på nu. Fast man kan heller inte få för mycket garn ☺ Min tanke nu är att jag under vintern gör så mycket som möjligt av det jag har. Loppisfynd är lite undantag. Så fyller jag på igen under våren och sommaren.
När jag kom hem ringde jag och beställde färdtjänst för att åka till morsan. Beställde flera resor på en gång. Det är så mycket telefonkö numera. När jag skulle åka hem idag var det ca 15 minuters väntetid. Det där med telefonkö har blivit mycket sämre. När jag senare ringde var det 5 minuters telefonkö. Innan upphandling av färdtjänst gjordes om var det inte de här köerna mer än vid några få tillfällen. Nu har jag iallafall beställt färdtjänst för att åka till morsan imorgon, på tisdag och nästa lördag.