Idag tog jag rullatorn och haltade iväg till Maxi för fredagsfika med kompisen.
 

Det gick bra att gå. Var lite regnstänk men ändå behagligt.
Vi fikade och pratade. När kompisen åkt hem gick jag in på Maxi en sväng. Sedan gick jag hem också. Vet inte om det var så smart. Halvvägs fick jag ont i låret och kände inte mycket stöd. Det var rätt obehagligt faktiskt. Jag tog mig hem utan större problem. Tog mer stöd mot rullatorn ibland.
Framåt kvällen öste regnet ner och piskade mot rutorna. Samtidigt sade de på radion att det kunde bli sol framåt kvällen 😂😂😂
 

Det såg inte så ut utanför fönstret iallafall.
 
Igår var jag på Bingo igen. Vann ett presentkort på 50 :-. Det var kul och jag löste in det på Maxi idag. Klart det är kul att vinna men den största vinsten för mig är nog att jag går ut lite. Fast ett litet presentkort ibland är ju ett plus.
Imorgon ska jag till morsan och fika. Beställde flera resor på en gång. På tisdag tänkte jag åka till Netto och sedan gå därifrån till morsan. Så ska jag åka nästa lördag också. Sedan det ändrades lite kan det vara så långa köer. Det handlar inte om timmar fast det känns så. Men när man ringer färdtjänst är köer på 5-10 minuter eller mer länge. Tidigare var det den väntetiden mest när det var kö. Nu är det så för det mesta. Resorna till morsan beställer jag flera på en gång då.