Idag tog jag rullatorn och haltade iväg till Maxi för fredagsfika med kompisen.
 

Eftersom jag inte har någon trädgård kan jag tycka maskrosbollarna är fina. Behöver inte bry mig om vart de växer utan bara tycka de är fina.
 

Jag har ett stelt och bråkande knä men det tänkte jag inte bry mig om idag utan njuta av promenaden.
 

Går förbi en syren jag inte kunde låta bli att ta en bild på.
 

Egentligen hör den väl till en tomt men är vid tomtgränsen vid en gång-och cykelbana. Jag kan alltså ta en bild utan att tycka jag fotograferar någons privata tomt.
 

Kompisen blev förvånad och glad när jag dök upp idag. Vi har ju inte tagit något fredagsfika än i år så det fick bli årets första idag.
Träffade även på andra jag känner och hälsade på. Kul!
När färdtjänsten hämtat kompisen haltade jag iväg till Dollar Store. Sedan åkte jag färdtjänst hem därifrån.
 

Jag kom hem med lite av varje. Den här gången var jag inte besviken över att det inte fanns så mycket vykort. Nu hade de fått in även om inte alla var nya motiv. Jag handlade på mig en liten bunt. Blev lite mer garn också. Förra gången köpte jag något glittrigt i återvunnen bomull. Att göra en hel duk i det tror jag inte blir bra. För mycket skulle det se ut som en duk i raggsocksgarn. Men att lägga in något glittrigt varv ibland på det jag virkar blir bra. Så nu blir det fler dukar med det.
Lite godis till morsan fick följa med också men det tog jag ingen bild på.
 

Ett par solglasögon åt mig blev det också. Gillar de runda och brukar bli något nytt par varje år. En del skaffar en ny sommargarderob och jag skaffar ett par nya solglasögon. Att jag inte ser så munter ut på bilden bjuder jag på 😂🤣 Jag bara tog på mig dom, tog en selfie för att visa hur de såg ut, inte för att visa min fagra nuna.
Jag är jättenöjd med att jag gav mig iväg idag. Det var heller inte så mycket folk och trängsel.