Idag tog jag rullatorn och haltade iväg till Maxi.
 

Det var rätt svalt ute. Skillnad mot den klibbiga värmen som har varit.
Tyvärr har jag en värkperiod. Är svullen i fot och vrist. Det hindrar mig inte att gå men påverkar mig. Att ha värk och vara svullen gör att jag saknar ork. Tycker jag blir så trött i huvudet också.
Det blev iallafall ett trevligt fredagsfika med kompisen. När hon åkt gick jag till Dollar Store. Var mest att jag kände för att gå dit en sväng. Kom därifrån med dubbeldusch, några vykort och lite godis. Tyckte det var lite urplockat bland vissa saker.
Sedan gick jag till Burger King för kaffe och pommes. På vägen dit ringde jag och beställde färdtjänst för att åka från BurgerKing och hem sedan. Det blev lite dumt med tider för antingen hade jag ca 40 minuter på mig eller så var det en timme senare. Valde den senare eftersom det hade blivit stressigt med den tidigare. Jag var inte ens framme vid Burger King när jag ringde och hade ingen aning om köer eller väntetid. När jag var klar med kaffe och pommes hade jag fortfarande nästan en timme på mig. Hade ingen lust att bara sitta och vänta. Gick över till Ö&B på andra sidan gatan. Jag undviker egentligen det stället eftersom de säljer raketer och sånt skit och det är jag emot. Alternativet annars var att bara sitta och vänta. Gick över till Ö&B och hade bestämt mig för att bara kolla efter vissa saker och inte något villhöver. Vykort hade de inte några kul så det blev inga. Ett par stödstrumpor fick följa med mig. Likaså lite te och några konserver. Bland snacks hittade jag några bönbollar jag sett om i vegangrupper och varit nyfiken på. Har inte hittat där jag kollat förut. De var goda men inte så speciella som många tyckt. Nu har jag testat.
Gick sedan tillbaka till Burger King för att åka hem därifrån. Det är lite tråkigt när det blir lång väntan på färdtjänst. Å andra sidan kan det bli det på buss också och färdtjänst är ju istället för kollektivtrafiken för oss som behöver åka så. Så jag ska inte klaga.