Skulle ta en liten promenad idag. Tänkte gå till affären. När jag käkade frukost dök tanken upp om jag skulle ta mig in till stan. På måndag är det hårdare restriktioner och man vet inte hur det ser ut nästa vecka.
Tog rullatorn och haltade iväg. Tänkte jag kunde bestämma mig när jag kom till affären. Lite kyligare än vad jag trodde var det men jag gick förbi affären och fortsatte in till stan. Har inte varit där sedan ett bra tag före jul. Som jag räknat med var det knappast något folk och definitivt inte någon trängsel. De som tar sig in till stan en fredag ska oftast till Systemet och dit skulle jag inte ändå.
Jag var till båda de arabiska affärerna. Sedan blev det loppis. Har saknat att gå på loppis men faktiskt var jag inte speciellt intresserad när jag kom dit. Kollade runt men var inget som fångade mitt intresse. Har ju fått hem mycket från morsan så det känns inte som jag behöver mer. Några böcker hittade jag.
Blev vegansk moccalatte och glutenfri och vegansk brownie på Espresso house innan jag åkte hem.
Känner mig jättenöjd med att jag kom iväg. Behövde nog se lite annat.
Lite bilder på mina inköp blev det.
 

Här är loppisfynden. Hästboken är till Lilla Fröken Popcorn. Den om landskapsrätter verkar trevlig. Är inte bara recept utan står lite om de olika landskapen. Den är knappast inte vego men jag tror jag har nytta av den ändå. Dels att läsa om de olika landskapen. Jag kommer knappast inte att laga till varken älgfärs eller struts. Däremot att jag gör något tillbehör eller veganiserar något recept jag vill testa. Jag gillar kokböcker och använder som inspiration.
Den tredje boken handlar om 50-talet, lite vad som hände och författarens minnen.
 

Lite smått och gott. Käk, snacks, henna, tvål..
Värmde på en burk med potatis och böngryta idag. Åt med sallad till. Helt ok men kanske inget jag kommer att längta efter. Det räcker imorgon också. Gillar att testa lite. Köpte en burk med någon annan böngryta också.
 

Kunde inte låta bli att komma hem med vackra rosendoftande tvålar. Det fanns fler dofter och färger om någon vill gå till Marwas.
 

Det blev en färgklick i badrummet. Var dags för mig att ta fram en ny tvål så det passade bra.