Igår natt sov jag uruselt. Vaknade vid 3 och hade svårt att somna om. Tror inte att jag somnade om förrän vid 5. Det var inget speciellt så jag vet inte vad jag vaknade av. Fiskmåsarna skränade, det började bli ljust och var fullmåne?
När jag så småningom gick upp kände jag mig trött och värkig i kroppen. Skulle ha gått till Maxi och fikat med en kompis. Under frukosten funderade jag på om det inte var bättre jag tog en lugn dag hemma för jag har ju överansträngt skadade benet.
Hemtjänsten brukar komma hit vid 10 och hjälpa mig att få ut soporna. Vid 11 hade fortfarande ingen dykt upp så jag ringde. Det visade sig att det blivit en miss. Jag var uppskriven men hade av någon anledning missats. Egentligen var det lika bra att det blev så. Annars hade jag nog gått iväg sedan. Nu hade jag bestämt mig för att ha en lugn dag hemma och det kändes att det behövdes. Senare på dagen lade jag mig en stund på spikmattan och blev även en liten tupplur. Kändes mycket bättre och var nog vad jag behövde.

Idag tog jag rullatorn och haltade iväg.

[Bild 1]
Det var rätt behagligt ute och idag kändes kroppen bättre. Det syns  redan ett och annat gult blad. 

Jag var först till bankomaten. Har hjälp med inköp nästa vecka och behöver ha kontanter ute då. Skulle bara handla lite så jag gick till Willys idag. Var mest glutenfri pasta och krossade tomater jag skulle ha. Vegofärs och lök hade jag hemma. 

Blev en kopp kaffe när jag väntade på färdtjänst hem. Det känns bra att ha kommit iväg idag. Köpte mig en liter jordgubbar också. 55:-/ llitern så de är inte så billiga. Tänkte åka till morsan imorgon och då tar jag med det som är kvar till henne. Brukar köpa oss jordgubbar någon gång under säsongen. Ibland oftare. Det beror på.