Igår hade jag redan bestämt mig för att ta en lugn dag hemma och det var nog smart. Det var så där äckligt varmt att jag orkade absolut ingenting. Redan på förmiddagen lade jag mig att vila en stund. Sedan efter maten också. Det är riktigt otäckt hur påverkad man blir av värmen.
Någon blodmåne såg jag inte igår. Tror inte den synts så bra här för många som varit ute för att se en skymt av den hade inget sett. Jag nöjer mig med bilder som andra tagit.
Jag skulle till morsan i helgen och tyckte det passade idag. Efter gårdagen kändes det bra att om jag inte gör något annat åker jag iallafall iväg en sväng och fikar. Varmt och klibbigt men är iallafall mulet och fläktar lite. När jag väntade på färdtjänst hemma kom det några regnstänk och en liten skur på väg till morsan. Det har regnat lite senare också men är fortfarande varmt och klibbigt.
När jag var hos morsan och vi skulle fika sa hon att hon behövde lägga sig en stund och gick in i sovrummet och tog en tupplur. Jag fick fika själv men jag förstår om hon ville ta en tupplur. Under tiden roade jag mig med att fika och kolla mobilen.
Det skulle behövas ett rejält regn som rensar luften. Jag hoppas på en bättre dag imorgon då jag förhoppningsvis känner mig piggare. Brukar svullna i fingrarna när det är varmt och nu är det så jag har värk.
Ikväll hoppas jag på att kunna skriva något brev och vykort. Har inte orkat något sånt i veckan.