Har sovit dåligt några nätter. Igår natt var inte bättre. Vaknade för jag hade ont i magen. Så frös jag också. Gick upp och hämtade en extra filt. Jag är frusen av mig och inte blev det bättre av att jag hade ont i magen. I övrigt kände jag mig inte sjuk så jag antar det var något jag ätit. Hade känt av det några dagar även om det blev värre. Då brukar det betyda att det är något jag ätit av under några dagar. Vad jag vet har jag inte ätit något jag inte brukar och tål. Samtidigt har jag börjat reagera på sånt jag tålt tidigare. Kom på att jag under 3 dagar ätit glutenfri tortilla på kvällen. Matfett, gurka, tomat och örtsalt borde jag inte reagera på. Men brödet? När jag kom på det hade hemtjänsten hämtat mina sopor så jag kunde inte kolla innehåll på förpackningen. Gissar på att det innehåller vetestärkelse och det har jag börjat reagera på. Igår åt jag inget sånt och idag mår jag bättre. Gissar alltså på att det var tortillabrödet fast det var glutenfritt.
När jag käkat och fixat till mig igår tog jag rullatorn och haltade iväg till den arabiska affären på området. Tar alltid på mig munskydd när jag går in i affärer. Kom inte hem med så mycket som jag hade hoppats. Det var nog inte rätt dag. Märktes att frukt och grönt inte kommit den dagen. Kom hem med smågurkor, paprika och kryddor. Vet inte vilka dagar de får hem varor så jag kan gå då. Det var absolut inte ofräscht utan bara att det inte kommit den dagen. De har dessutom ett större och fräschare utbud än Östenssons på området. Jag kommer givetvis att gå dit ibland. Men en fredag kanske inte är rätta dagen. Jag är nöjd med att jag tog en liten promenad.
 

Har virkat klart en duk och börjat på en till.
 

Så har jag ett par sockar på gång. Har nästan alltid en virkning och en stickning som jag varierar mellan.
 

Igår kväll blev det morotsjuice, choklad och en bok. Vet inte riktigt vad jag tycker om boken. Bitvis är den som vilken självhjälpsbok som helst och bitvis trevlig läsning. Jag kommer att läsa den för den är inte dålig på något sätt. Kanske bara att den var annorlunda än vad jag tänkt mig.
 
Efter att ha sovit dåligt några nätter sov jag bra inatt och blev sovmorgon. Det behövde jag nog.
Har så smått börjat plantera om och flytta ut tomatplantor på balkongen. Börjar med de små som växt sämst. Jag släpar inte in dom på nätterna utan har jag ställt ut dom får de vara ute. Då testar jag med några och flyttar ut andra efter hand.