Jag har ju ansökt om förlängning av färdtjänst och idag ringde en handläggare på kommunen. Får förlängt ett år till och det känns jättebra. Vi pratade också om ifall jag kan prova att åka den anropsstyrda bussen ibland. Jag har själv varit inne på att prova det. Den fungerar som ett mellanting mellan färdtjänst och vanlig buss. Är minibussar där man får beställa resan. Hållplatserna för den är oftast inne på bostadsområdena. Jag har en hållplats för lilla bussen strax utanför på gatan. Mitt delmål nu är att när jag kommer igång att gåträna ute igen ska jag vid vissa tillfällen åka lilla bussen. Ska prova den bra dagar då jag rör mig ok och till sånt som är lätt att åka. Handlar ju inte bara om att jag ska ta mig till hållplatsen här hemma utan jag ska ju kunna ta mig fram när jag gått av bussen också. Tänkte testa till och från Maxi. Färdtjänsten och lilla bussen hämtar och lämnar på samma ställe där.
Vill klara så mycket som möjligt och har delmål. Mina nästa delmål är att börja gåträna själv ute igen och så småningom använda mig av lilla bussen vissa resor.