Har klarat mig från förkylning men igår kväll började snorhornet rinna ordentligt. Det förklarar iallafall varför jag inte känt mig så pigg. Blev sovmorgon idag men verkar som jag vilat bort förkylningen. Jag har inte varit så pigg men inte snorig.
Har känt i kroppen det var snö på gång men väderleksrapporten visade bara snöblandat. Under dagen har det snöat och området (det jag ser från fönstren) är inbäddat i ett vitt snötäcke. Kroppen hade alltså rätt.
Jag tänkte börja städa undan julen. Så mycket prylar har jag inte men har heller inte mycket ork och energi. Ljusstakarna i fönstren kan vara kvar till in i februari. På tisdag har jag städhjälp och då tänkte jag det mesta ska vara borta. Halmbocken bredvid tvn ska jag plocka bort så den som städar inte behöver flytta på den. Tror inte ens den som städar bryr sig men för mig är det ett bra tillfälle att plocka undan. Juldukar kan jag byta. Känns inte helt aktuellt med texten God jul. När jag byter dukar plockar jag undan annat också. Ljusstakarna blir ju kvar. Likaså en liten krubba. Den känns lite dumt att städa bort innan Trettonhelgen när de 3 vise männen ska dyka upp.