Igår var jag till morsan. Beställde resan till Netto för att gå därifrån. Jag behövde ha hem jäst så jag tyckte jag lika gärna kunde åka till Netto innan jag åkte till morsan. Kom därifrån med bröd åt morsan och lite annat. Inget garn även om jag tittade på det som fanns. Jag har fått för mig att jag ska göra så mycket som möjligt av det jag har innan jag tar hem mer. Nåja, loppisfyndat och om det är något extra fint blir det nog.
 

Fick med ett foto hem som lämnats hos morsan om jag ville ha det. Jag visste inte ens om kortet så det var en kul överraskning. Det är i tonåren, 17 tror jag. Är i mitt rätta element då. Dvs på hästryggen. Det där är den ena hästen jag hade hand om. Tror det är en vår. Som vanligt under sommarhalvåret rider jag barbacka och i strumplästen. Det hade jag glömt bort ☺ Gick mest i träskor och när man skulle upp på hästen sparkade man av sig skorna. När man sedan klev av hästen stannade man så nära där man ställt skorna som möjligt. Det var inte tal om moderiktiga ridkläder då utan de flesta red i jeans.
 
Idag är det röd dag. För mig är det som vanligt förutom att det inte kommer någon post. Jag har läst lite i en bok om Sveriges Drottningar. Det är Herman Lindqvist som skrivit den och jag har hittat den på loppis. Är framme på 1300-talet nu. En del är bekanta namn och andra hade jag inte hört talas om. Tror det blir mer intressant för mig när vi är framme på 1500 -talet och framåt. Där känner jag själv till mer och ju längre fram desto mer dokumentation. Jag vill ändå läsa boken från början.
Det har regnat idag och jag har känt mig lite trött. Har ändå bakat russinfrallor. Hade plockat fram receptet en dag men insåg att jästen var för gammal. Alltså, inköp av jäst igår och baka idag.
Imorgon får jag se om det blir fredagsfika och om jag eventuellt kan gå hem också.