Gårdagens oväder märktes inte här utan det gick på annat håll. Både Kindabygden och Norrköping hade fått känna på det har jag förstått. Stora delar av Norrköping har varit strömlöst igår kväll och inatt. Har brunnit i Östgötateatern i Norrköping efter ett blixtnedslag. Otäckt!
Idag åkte jag till morsan för att fika. På radion hade de sagt det kunde bli regn och åska under eftermiddagen. Jag skulle bara mellan port och bil så det var inget problem. Men jag tänkte nog inte riktigt när jag gick iväg. Drog för i köket om det skulle bli sol och stängde fönstret om det skulle bli regn. Sedan tog jag på mig sandaler och gick ut till färdtjänsten. Jag skulle ju bara mellan port och bil och när jag åkte var det sol. När jag var hos morsan kom ovädret med rejäla åskknallar, blixtar och regnet öste ner. Vattnet bara forsade fram på gatan och då kändes det inte så smart att jag hade sandaler. Nåja, när färdtjänsten kom var det uppehåll och jag kunde gå torrskodd. Som jag sa till föraren, jag hade iallafall med mig solglasögon 😎 😎 😎
 
Har fått mail från biblioteket att morsan får hem sitt första hemlån nästa torsdag. Ska säga till henne om det i helgen. Så har jag fått sms att mina böcker jag beställt finns och hämtas på Bokbussen senast 190904. Det är bara det att Bokbussen inte är här på området förrän veckan efter. Jag skickade iväg ett meddelande till Bokbussen om det och frågade hur jag ska göra. Fick svar att jag hämtar dem på Bokbussen veckan efter så det var inget problem. Jag är jättenöjd med den service som både Biblioteket och Bokbussen har.
En annan kul grej är att igår hade jag meddelande på mobilsvar. Hade vunnit ett litet tröstpris på tipspromenaden i söndags. Det kan jag hämta ut i receptionen på Platenhuset inne i stan. Har ingen aning om vad det är. Ett tröstpris kan ju vara penna med deras logga på eller vad som helst. I vilket fall som helst tycker jag att det är kul. Jag är i stort sett aldrig inne i stan men ska åka nästa vecka. Hämta min vinst och kolla på stan och sedan åka hem. Tänkte kolla när loppisen i gamla banken är öppen.