Idag beställde jag färdtjänst för att åka till morsan och fika. Gick ut till hörnet av huset som jag brukar. Passar på när jag kan. Det var riktigt kallt faktiskt. Frös egentligen inte om kroppen men händerna kändes iskalla och som det var isvindar som svepte förbi. Jag har alltid som torgvantar på mig ute, året om. Egentligen har jag köpt dem som yogavantar och det är små halkpluppar på. Från början skaffade jag dem mest för att ha ett bra tag om kryckorna. Nu är det inte för ett bra grepp utan mer en vana och de hör till min klädsel när jag går ut. Nackdelen är att de är inte varma om vintern. Har ett par vanliga tumvantar över då och det gick det åt idag.
Till morsan tog jag med piroger som vi värmde i micron och åt till kaffet. Jag äger inte ens en micro så en del från frysen får jag ta med och värma hos morsan. Nu är det ju sånt jag fryst in för att ha med till fikat.
När jag väntade på färdtjänst hos morsan kändes det inte lika kallt.
Känner mig inte så pigg och har tänkt mig en lugn helg då jag ska vila.