Idag tänkte jag ta mig en sväng till stan. Visserligen lönedag men i centrum är det inte mycket folk. Möjligen på Systemet och dit skulle jag inte ändå.
Jag hade gärna tagit en promenad men beställde färdtjänst eftersom det regnade på morgonen. Det klarnade upp innan jag åkte.
Gick den vanliga rundan. Dvs de arabiska affärerna och loppis för att avsluta med fika.
Det var lite jag skulle ha. Så fick det följa med lite mer jag blev sugen eller nyfiken på.
Var sedan på loppis. Men jag känner det där att jag har en viss mättnad. Tycker det stämmer bättre än att jag tröttnat för det har jag egentligen inte. Jag går ju in och kollar på loppis och hoppas hitta något. Samtidigt är det inget speciellt jag söker. Jo, böcker men det fanns inte mycket. Jag gillar kokböcker och stick-och virkböcker från 80-talet. Mönster kan kännas hopplöst omoderna men det brukar finnas bra basmönster. Så kostar de sällan så mycket för intresset är inte så stort. Hittade inget idag. Inte heller böcker till Lilla Fröken Popcorn. Den här loppisen har sällan mycket ungdomsböcker. Tycker rent allmänt loppis blivit dyrt. Kom därifrån med lite vykort. Jag har tidigare köpt med godismotiv. De tar de 2:- st för så det är fynd. Mitt loppisbesök gick alltså på 14:- så det var fynd. Jag skickar mycket kort och eftersom de här är lite större är de bra om man vill skriva lite mer. Motivet brukar också uppskattas.
Träffade på mitt ex och vi tog en fika. Ibland får han lite efterhängsna damer efter sig. Det var en av dom jag frågade om eftersom jag vet vem det är och inte hört om på ett tag. Ett tag kom han hem till mig för att slippa ifrån henne. Då säger han apropå ingenting "henne vill inte jag ha för hon tvättar sig inte mellan benen ". Varpå jag lägger upp ett gapskratt för det lät så kul och totalt sanningsenligt.
Efter att ha varit på stan, shoppat och varit social åkte jag hem. Regnar nu och jag är värkig. Ska göra te och macka och läsa.
 

Det här var vad jag kom hem med idag. Blandat sånt jag brukar ha hemma, sånt jag var sugen på och sånt jag var nyfiken på.
 

När jag väntade på färdtjänst hemma roade jag mig med att ta selfies.
 

Jag är lättroad och de bilderna kan jag bjuda på.