Idag har jag varit i Linköping. Beställer länsfärdtjänst och har med rullatorn.
 

Börjar dagen med ett besök på Lilla Aska griftegård. Nu är ljungen planterad och det är jättefint. Jag tog med ljus och rökelse. Brukar ta med rökelse som jag tycker luktar för starkt eller för mycket rök för att elda hemma. Utomhus brukar den fungera alldeles utmärkt.
Sedan in till stan för att äta. Blev tempeh och pommes på Food House. De har flera veganska alternativ att välja på. De flesta innehåller gluten men finns ändå lite för mig att välja på så jag går gärna dit.
Sedan ut på stan och loppis och lite annat.
 

Kunde inte motstå några söta vikingar för salt och peppar.
 

Hittade inte mycket garn jag ville ha på loppis idag utan det blev ett besök på garnaffären för att fylla på lite ☺
Åkte hem med trötta ben och en svullen och värkande vrist. Men jag är nöjd med dagen. Ikväll börjar GW och Veckans brott så det är jag också nöjd med. Blir tv och virkning för mig.