Idag beställde jag färdtjänst för att åka till Maxi.
 

På med munskydd. Tror aldrig jag haft det tidigare och lite lärde jag mig av mina misstag idag. Tog på mig det i lägenheten. Smart trodde jag och det är det nog om man utan problem kan gå i trappor. När jag lutade huvudet lite framåt för att kolla vart jag satte fötterna åkte munskyddet upp lite och hamnade vid de nedre ögonfransarna. Det är inte behagligt och ibland hamnade kanten på munskyddet i ögat. Definitivt inte behagligt. Antingen får jag kolla rätt fram och riskera att trampa fel på något trappsteg. Skadade benet har jag dessutom dålig känsel i och känner inte vart jag sätter foten. Eller så får jag kolla vart jag sätter fötterna men då hamnar kanten på munskyddet i ögat och jag ser ändå inget. Jag vet man inte ska pilla på det men jag rättade till det flera gånger. Nu har jag lärt mig det till nästa gång att munskyddet åker på först när jag står vid porten. Tanken är att jag ska ha munskydd när jag någon gång ska till affären eller andra ställen med mycket folk.
På Maxi var det inte mycket folk. Läste sedan att det räknas som årets fattigaste dag idag. Dvs efter jul och före lön. Nu var det rätt utplockat men fick tag i en del jag skulle ha ändå.
Var in på Willys också eftersom jag hade gott om tid. Fanns inte mycket matsvinn. Sparris, jordgubbar och vindruvor och det var inget jag var intresserad av.
När jag kom ut från Willys åkte munskyddet I papperskorgen. Skulle fika innan jag åkte hem.
 

Blev kaffe och pommes. Det var längesedan och smakade bra. Gillar den där blandningen av nyfriterade pommes, salt och ketchup.
Sedan blev det hemresa och jag kände mig nöjd. Nu dröjer det iallafall några veckor innan jag åker igen.
Imorgon har jag ledsagning igen. Tror den vanliga rundan är för hal nu så det får bli en annan runda. Tisdag har jag städhjälp, onsdag hjälp med inköp och på torsdag får jag Ekolådan. Så är det en begravning i veckan också.