Sov dåligt inatt och vaknade flera gånger. Det var inte så varmt i sovrummet utan jag tror det berodde på att det var så varmt igår att kroppen inte riktigt kom till ro.
Jag ville ta en promenad idag. Det var för varmt för någon längre promenad. Fredagsfika blev det heller inte idag av flera orsaker. Dels att det är så varmt. Så är det lönehelg och säkert fullt av folk på Maxi. Med tanke på rådande situation vill jag helt enkelt inte vara bland folk.
Inatt var jag sugen på glass. På förmiddagen tog jag rullatorn och haltade iväg till affären på området. Det var en lagom promenad för mig och en annan väg hem. Skulle ha glass och saltgurka. Hade tur och hittade en liten bytta choice. Det är väl den som tidigare hette Tofuline. En burk Kindagurka också. Det blev lite mer smått och gott.
 

Hemma blev det en mandellatte, glass med chokladsås och hallon, en näve chips till. Det avnjöts ihop med en deckare.
 
Jag hör till de som mår dåligt av värmen. Svullnar i fötter och händer bl a. Det ska bli ostadigare väder sägs det och jag känner mig inte allt för ledsen för det. Just nu längtar jag bara efter åska, blixtar och regn som vräker ner.